aktuelt
26.06.24

B for Bryne Rør

I tråd med at Bryne Rør satser framover utenfor VB-kjeden og vil stå på egne ben som Jærens ledende rørlegger, har vi valgt å lage ny logo og ny profil.

I tråd med at Bryne Rør satser framover utenfor VB-kjeden og vil stå på egne ben som Jærens ledende rørlegger, har vi valgt å lage ny logo og ny profil.

Går egne veier

Logoen er utarbeidet av reklamebyrået Glødefisk på Bryne, et firma vi har samarbeidet med i mange år. Det er lagt vekt på å gå litt andre veier enn andre rørleggerbedrifter i fargevalg. Det symboliserer at vi ikke er som alle andre, men tør å gå våre egne veier.

De runde formene i logoskriften er hentet fra rør, skruer, pakninger og en rekke andre gjenstander vi kjenner godt fra vår egen bransje. Det runde er menneskelig, tiltalende og trygt samtidig som sirkelen symboliserer helhet, uendelig, solidaritet og balanse. Vi har også bevisst valgt å ikke bruke store forbokstaver, for å være mer dus med mottakerne, mer inkluderende.

At vi har valgt å bøye «b-en» er både et grep for å gjøre logoen åpnere og samtidig skape enda mer særpreg og gjenkjennelighet. Våre mer enn 30 arbeidsbiler kommer til å vise godt igjen lokalt, og vi tror den nye profilen er med og forsterker det positive inntrykket folk har av næringslivet på Jæren, at vi utvikler oss og er med i tiden.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nytt og nyttig om Bryne Rør, VVS, produkter og mye mer rett i innboksen

Om Bryne Rør
OM OSS

Bryne Rør er spesialist på alt som handler om rør

Fra totaltekniske pakker for proff- og prosjektmarkedet, til installasjon og service for private. Vi bistår også bedrifter og private med å redusere energibruken. Vi tar store oppdrag over hele landet, men det er på Jæren vi helst vil være.

Vi er totalleverandør med solid kompetanse og kapasitet i alle ledd. Vi sørger for at kunden alltid får hjelp og gode råd. Vi er opptatt av å gjøre kundene stolte.

Hvem er vi?