aktuelt
26.06.24

Forlater VB

Bryne Rør går ut av VB-kjeden og forsterker posisjonen som Jærens ledende rørlegger.

Bryne Rør går ut av VB-kjeden og forsterker posisjonen som Jærens ledende rørlegger.

Vil være kjedeuavhengig

Fra 1. juli 2024 er ikke Bryne Rør lenger en del av VB-kjeden. Utviklingen i bedriften har vært svært positiv de senere årene, blant annet innenfor store entrepriser i samarbeid med lokale entreprenørbedrifter. Det vil være en fordel for bedriften å fortsette utviklingen uavhengig av VB-kjeden, ikke minst med tanke på å styrke Bryne Rør som Jærens ledende rørlegger.

Ved å få mer fokus på Bryne Rør som selvstendig merkevare vil det være lettere å bygge stolthet for det vi leverer og samtidig tiltrekke oss samarbeidspartnere og nye medarbeidere.

Samarbeidet i VB har vært godt i alle år og vi har hatt stor glede av å være en del av kjeden. Men nå er tiden moden for å ta et nytt og viktig skritt i utviklingen av Bryne Rør. Den første og mest synlige forandringen ligger i logoen og vår visuelle identitet. Alle skilt, arbeidsbiler, arbeidsklær og markedsføringstiltak framover vil være i vår nye, tidsriktige profil.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nytt og nyttig om Bryne Rør, VVS, produkter og mye mer rett i innboksen

Om Bryne Rør
OM OSS

Bryne Rør er spesialist på alt som handler om rør

Fra totaltekniske pakker for proff- og prosjektmarkedet, til installasjon og service for private. Vi bistår også bedrifter og private med å redusere energibruken. Vi tar store oppdrag over hele landet, men det er på Jæren vi helst vil være.

Vi er totalleverandør med solid kompetanse og kapasitet i alle ledd. Vi sørger for at kunden alltid får hjelp og gode råd. Vi er opptatt av å gjøre kundene stolte.

Hvem er vi?