privat
26.06.24

Smartberedere

Smartberedere vet når strømmen er billigst. Det sparer strøm, mye strøm.

Smartberedere vet når strømmen er billigst. Det sparer strøm, mye strøm.

Full kontroll

En smart varmtvannsbereder er utstyrt med et styringssystem som også kontrollerer strømbruken ellers i boligen. Den vil da passe på at oppvarmingen av vannet foregår på de tidene på døgnet som strømprisene er lavest. Det er også mulig å få støtte fra Enova til installasjon av smart varmtvannsbereder. 

En 200-liters varmtvannsbereder lagrer rundt 14 kWh. Hvor mye strømkostnader du sparer kommer an på hvor mye varmtvann du bruker og hvor stor variasjonen i strømprisen er, men besparelsene er vanligvis betydelige. Snakk med oss, så kan vi hjelpe deg å finne ut hvor mye du sparer på å skifte til smartbereder.

Vi fører anerkjente smartberedere fra Nibe (nibe.eu)

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nytt og nyttig om Bryne Rør, VVS, produkter og mye mer rett i innboksen

Om Bryne Rør
OM OSS

Bryne Rør er spesialist på alt som handler om rør

Fra totaltekniske pakker for proff- og prosjektmarkedet, til installasjon og service for private. Vi bistår også bedrifter og private med å redusere energibruken. Vi tar store oppdrag over hele landet, men det er på Jæren vi helst vil være.

Vi er totalleverandør med solid kompetanse og kapasitet i alle ledd. Vi sørger for at kunden alltid får hjelp og gode råd. Vi er opptatt av å gjøre kundene stolte.

Hvem er vi?