proff
26.06.24

Vesthøyden, leilighetsprosjekt for TeamBygg

Vesthøyden på Kleppevarden, like ved Klepp sentrum, består av totalt 11 selveierleiligheter fra 46 til 105 kvm. Bygget er på tre etasjer og har et moderne og spenstig arkitektonisk uttrykk. Her har Bryne Rør stått for sanitæranlegg og oppvarming.

Vesthøyden på Kleppevarden, like ved Klepp sentrum, består av totalt 11 selveierleiligheter fra 46 til 105 kvm. Bygget er på tre etasjer og har et moderne og spenstig arkitektonisk uttrykk. Her har Bryne Rør stått for sanitæranlegg og oppvarming.
Tor Haugland i Bryne Rør har hatt et tett og effektivt samarbeid med utbygger Even Aasen i Team Bygg.

Smarte løsninger

Varmeanlegget for bygget har felles teknisk rom der Bryne Rør har utført arbeidet med det siste av byggeprosjektets to faser. Her er det blant annet forvarming av forbruksvann. I de enkelte leilighetene er det installert baderomsløsninger med dusj, toalett, vasker og blandebatterier fra Vikingbad, en av Bryne Rørs foretrukne utstyrsleverandører.

I alle leilighetene er det installert en smart løsning med Unopax rør-i-rør-skap som samler rørføringene for alle tekniske fag slik at de er lett tilgjengelige. Skapet er en integrert del av toalettmøbelet og er både dekorativt og lite plasskrevende. 

Videre er det installert smarte viftekonvektorer i hver leilighet, som er tilknyttet luft-til-vann-varmepumper. De fungerer nesten som en radiator, kan programmeres og brukes både til oppvarming og kjøling. 

Liker å bruke lokale samarbeidspartnere

Even Aasen, prosjekt- og byggeleder i Team Bygg, er godt fornøyd med samarbeidet med Bryne Rør.

– Vi kjenner Bryne Rør og synes det er kjekt å bruke lokale samarbeidspartnere. Det handler både om bedriftskulturen og det å skape verdier lokalt på Jæren. For oss er tilgjengelighet og god dialog svært viktig. Folkene i Bryne Rør er veldig lette å få tak i, så det gjør samarbeidet effektivt og godt. En annen viktig faktor er at alle tar ansvar for å løse eventuelle utfordringer. Rørleggeren ringer direkte til meg hvis det er noe jeg må avgjøre eller ta tak i. Dermed slipper vi at ting blir byråkratiske og tidkrevende. Vi løser problemene direkte på arbeidsplassen. Enkelt og rett på sak, sier Aasen.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nytt og nyttig om Bryne Rør, VVS, produkter og mye mer rett i innboksen

Om Bryne Rør
OM OSS

Bryne Rør er spesialist på alt som handler om rør

Fra totaltekniske pakker for proff- og prosjektmarkedet, til installasjon og service for private. Vi bistår også bedrifter og private med å redusere energibruken. Vi tar store oppdrag over hele landet, men det er på Jæren vi helst vil være.

Vi er totalleverandør med solid kompetanse og kapasitet i alle ledd. Vi sørger for at kunden alltid får hjelp og gode råd. Vi er opptatt av å gjøre kundene stolte.

Hvem er vi?