I Bryne Rør er vi først og fremst opptatt av å gi deg som kunde det du vil ha når du trenger det.

Enten det handler om akutt hjelp, kompetente råd om alt fra strømsparing til sprinkleranlegg, riktig dimensjonerte og bærekraftige løsninger, eller en langsiktig samarbeidspartner med fleksibilitet og gjennomføringsevne. Vårt mål er å gjøre kundene stolte. Derfor bryr vi oss om faget vårt, om kundene våre og om hverandre.

Vi kan, og skal, alltid levere. En stor organisasjon med jærsk drivkraft, flerfaglighet og løsningsorientert innstilling, sørger for at vi løser utfordringene og får jobben gjort.

Vi er rett på sak og hjelper kundene når de trenger det. Ingen forsinkende ledd eller tungvinte rutiner som skaper ekstra kostnader og misforståelser. Vi kommuniserer på en måte som kunder og samarbeidspartnere forstår. Vi kaller en spade, en spade. Og vi gjør alltid jobben skikkelig – vi er ryddige, leverer som avtalt på tid og kvalitet, og oppfører oss høflig og respektfullt.

Jordnær, skikkelig, kompetent og modig

Verdiene våre er bygget over mange år. De beskriver kulturen vår og er gode å styre etter, enten det handler om å rekruttere nye medarbeidere, eller styre et prosjekt når man er langt hjemmefra og må ta raske avgjørelser.


Jordnære

Vi er ekte og direkte. Ikke noe fiksfakseri. Vi kaller en spade en spade, og snakker slik at det er lett å forstå hva vi mener. Det forebygger misforståelser og viser at vi bryr oss om kundene.


Skikkelige

Vi er ryddige, ærlige og ansvarlige. Vi ordner opp, rydder etter oss og oppfører oss hyggelig overfor kundene og hverandre. Vi gjør jobben grundig og unngår snarveier. Og vi er rause og inkluderende. Vi bryr oss om hverandre.


Kompetente

Vi har solid fagkunnskap, er opptatt av faget og jobber for å finne de beste løsningene. Som spesialist følger vi godt med på utviklingen og er åpne for nye idéer. Vi spør når vi lurer på noe, og melder fra når vi ser eller opplever noe vi kan bli bedre av. Vi bryr oss om faget vårt og har kompetansen som gir kundene trygghet for at vi kan levere det vi lover.


Modige

Vi står på og liker utfordringer. Vi gir oss ikke før vi har en god løsning som både vi og kunden er fornøyde med, og vi går gjerne nye veier. Vi er gode ambassadører for Bryne Rør og for Jæren. Vi har solid erfaring og et godt omdømme i ryggen, og skal sørge for at vi utvikler og styrker Bryne Rør framover. Og kundene skal være stolte av jobben vi gjør for dem.


Jordnær, skikkelig, kompetent og modig

Jobb med oss

Vi har mange muligheter for flinke folk. Er du jordnær og skikkelig, og har relevant kompetanse, vil vi gjerne høre fra deg.

Jobb med oss

Me bryr oss om bærekraft

Både som bedrift og gjennom løsningene vi leverer, har vi fokus på å redusere klimaavtrykk. Vi har gjennomført omfattende LEAN-prosesser som bidrar til mer effektiv jobbing, mindre sløsing, og bedre orden. I tillegg er vi en inkluderende og åpen arbeidsgiver som er opptatt av like muligheter, enten det handler om alder, kjønn, rase eller holdninger. Vi mener at mangfold er et viktig bidrag til felles forståelse og ulike innfallsvinkler til problemløsing.

Som leverandør jobber vi med å skape mer effektive løsninger i forhold til vann- og energiforbruk, og til bevaring av verdier. Her har vi både smartberedere, vannbåren varme og varmepumper, vannmålere og sprinkleranlegg.

Me bryr oss om bærekraft

Bryne Rør er godt sertifisert

Vi er opptatt av å tilfredsstille alle tekniske, kompetansemessige og miljømessige krav som stilles, og er sertifisert på de fleste områder.

ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nytt og nyttig om Bryne Rør, VVS, produkter og mye mer rett i innboksen

Bryne Rør er en stolt støttespiller

For oss er det viktig å ha et levende og engasjerende lokalmiljø med tilbud som gjør det attraktivt å bo og leve her. Derfor støtter og sponser vi en rekke lag, organisasjoner og kulturtiltak på Jæren. Det betyr mye for medarbeiderne og mange av samarbeidspartnerene våre, og det gjør oss selvsagt mer synlige for eksisterende og nye kunder.

HISTORIE

Solid forankret på Jæren

Siden starten i 1965, har Bryne Rør bygget bedriften stein på stein, eller kanskje dråpe for dråpe, for å holde oss til faget.

Siden starten i 1965, har Bryne Rør bygget bedriften stein på stein, eller kanskje dråpe for
            dråpe, for å holde oss til faget.

I alle 55 årene som er gått siden oppstarten, har vi hatt lokale eiere, og vi har lagt stor vekt på at alt skal være skikkelig, både i måten vi driver bedriften på og jobbene vi utfører. At vi har svært lite gjennomtrekk av folk og mange fornøyde kunder som kommer igjen og igjen, tyder vel på at vi har gjort noe riktig.


At vi holder til på Bryne, byen på Jæren, gjør at vi oppfører oss som jærbuer. Vi er jordnære, skikkelige, driftige og uredde. Det har kunder over hele landet vist at de setter pris på.


Me bryr oss!

Siden starten i 1965, har Bryne Rør bygget bedriften stein på stein, eller kanskje dråpe for
            dråpe, for å holde oss til faget.

Førtifem år i første rekke

Magnus Haugstad er superveteranen i Bryne Rør. I mer enn førtifem år har han vært ute hos kundene og vært et av firmaets hyggelige ansikt utad. – Bransjen har utviklet seg mye siden slutten av 70-tallet. Nå er det lettere å jobbe fordi det brukes mye mer effektive rørsystemer. Tempoet er nok den største forskjellen på nå og den gang. Alt går kjappere. Før gikk vi gjerne to-tre mann i tre uker på ett stort hus. Nå gjør en mann det samme på en uke, sier han og legger til at han trives like godt på jobb i dag som da han, 17 og et halvt år gammel, hadde sin første arbeidsdag i Bryne Rør.