Produkter Tjenester Meny

Nytt bad? Prøv Bryne Rør som totalentreprenør

Baderommet er et sted folk flest benytter regelmessig av ren skjær nødvendighet. Men det er også snart det eneste virkelige fristed et moderne menneske har. På baderommet får du være i fred uten forstyrrelser fra omverdenen. Baderommet skal derfor ikke bare være et sted du søker i nøden. Det skal også være et sted som gir deg lyst til å starte dagen med et smil.

For nettopp å kunne starte dagen slik, kan det være greit og reflektere noe over hva det å renovere badet rent praktisk vil innebære. 

Dersom huseier selv skal stå som totalentreprenør i den tro at er mange penger å spare, kan oppussingen av badet fort ende i en lang og vanskelig periode for alle familiens medlemmer. Man skal koordinere opptil 6 forskjellige faggrupper som til enhver tid skal tilpasses arbeidets fremgang. 

Bruker du oss som totalentreprenør slipper du disse bekymringene!

Bryne Rør har i mange år drevet med totalrehabilitering av bad. Vi har en prosjektleder som koordinerer alle håndverkere. I tillegg til dette er vi som totalentreprenør ansvarlig for sluttresultat og kvalitet.

Det betyr mye for et vellykket resultat at detaljeringsgraden i beskrivelser og tegningsmateriale på disse feltene er høy og at disse beskriver gode og anerkjente løsninger.

Vi leder og garanterer hele prosjektet, og du som kunde mottar kun en faktura fra oss etter at vi har gjennomført ferdigbefaring sammen med deg.

Høres dette interessant ut? Prøv oss!