Badet, kjøkkenet,
vaskerommet og andre våtrom

Bryne Rør er rørleggeren på Jæren. Handler det om rør, kan vi hjelpe med kunnskap, flinke fagfolk og rask respons. Siden 1965 har vi jobbet for å gjøre boligeiere på Jæren stolte og fornøyde.

Vi tilbyr installasjon og service på vannbåren varme, varmepumper, smartberedere, sentralstøvsuger, sanitæranlegg og Jets vakuumtoaletter. Vi tar oss av oppussing av bad og våtrom, og våre servicefolk er klar til å rykke ut når det haster.

Skikkelige rørleggere oppfører seg fint

Når en eller flere av våre rørleggere har gjort en jobb, uansett om den er kjempestor eller bitteliten, skal det være rent og ryddig når de er ferdige. Vi legger stor vekt på å være skikkelige. Det vil si å være høflige, renslige, hensynsfulle og punktlige.

Og vi bruker heller en halvtime ekstra på å gjøre jobben ferdig framfor å komme tilbake neste dag. Vi bryr oss om kundene våre og rørleggerfaget, og har alltid som mål at de skal være stolte av våre leveranser og tjenester.

Bestill rørlegger
Skikkelige rørleggere oppfører seg fint

Montering er alltid med i prisen

Vi er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd. Du skal slippe ekstraarbeid, feilinstallasjoner og problemer som kan oppstå når jobben ikke blir gjort av fagfolk. Derfor selger vi alltid våre produkter med montering inkludert.

Vannskader er blant de vanligste og mest alvorlige i boliger, så det lønner seg alltid at jobben blir fagmessig utført. Med monteringen inkludert, får du trygghet på kjøpet.

Be om tilbud
Montering er alltid med i prisen

Rehabilitering og oppussing

Vi bidrar med fornyelse av rørsystem, sanitærutstyr og våtrom, samt energivennlige løsninger for ventilasjon, vannforbruk og drift av kjøle- og varmeanlegg. Ved oppussing av bad hjelper vi deg fra planlegging til ferdig resultat. Vi samarbeider med andre håndverkere og passer på at det ferdige badet fungerer slik du har sett for deg at det skal gjøre.

Helge Nordbrønd
Helge Nordbrønd Avdelingsleder Næring
Rehabilitering og oppussing

Service og sjekk på sanitæranlegg

Vi dimensjonerer og monterer rørledninger og rørsystemer til boliger og hytter – og har til enhver tid kontroll over alle gjeldende lover og forskrifter tilknyttet fagområdet. For å bidra til færre vannskader tilbyr vi også vannsjekk – en årlig kontroll av alle rom med vann og avløp, og alt utstyr det går vann gjennom.

Marius Sviland Nordland
Marius Sviland Nordland Servicekoordinator
Service og sjekk på sanitæranlegg
ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nytt og nyttig om Bryne Rør, VVS, produkter og mye mer rett i innboksen

Badet er stedet for nytelse

Selvsagt må badet være funksjonelt i en travel hverdag hvor du så vidt har tid til en kjapp dusj, en tannpuss, barbering eller sminking. Men la det også få være et rom hvor du virkelig kan slappe av og nyte et stemningsfullt karbad eller bare en rolig stund helt for deg selv.

Vi tilbyr både praktiske og lekre baderomsløsninger, og sørger selvsagt for at alt blir fagmessig installert og montert. Skal du bygge nytt eller går med oppussingsplaner, snakk med oss om bad.

Tor Haugland
Tor Haugland Avdelingsleder Bolig og hytter
Badet er stedet for nytelse

Kjøkkenet er husets hjerte

Det er her alle samles. Til et glass vann, en kjapp kaffekopp, en hyggelig frokost, deilig middag, sosial kveldsmat eller bare en prat rundt bordet. Vi bidrar med smakfulle og praktiske kjøkkenvaskløsninger, blandebatterier med og uten uttrekk, og gjerne design og materialer som kan utgjøre prikken over i’en i kjøkkenet.

Fagmessig installasjon av oppvaskmaskin med Water Guard er også noe vi kan bistå med. Det liker forsikringsselskapene. Også rørføringer til drikkevanndispensere og ismaskiner i kjøleskap er noe av det vi kan hjelpe deg med.

Tor Haugland
Tor Haugland Avdelingsleder Bolig og hytter
Kjøkkenet er husets hjerte

Vaskerommet, en ren fornøyelse

Vi hjelper deg å planlegge vaskerommet slik at det både er praktisk, trygt og plassbesparende. For eksempel er en utslagsvask, gjerne med uttrekkbart hode på blandebatteriet, ypperlig til skylling av skittent treningstøy og arbeidsklær.

Klesvask er gjerne det mest sentral i vaskerommet, og både vaskemaskin og tørketrommel må ha hensiktsmessig plassering. Og hvorfor ikke plassere både varmtvannsbereder og sentralstøvsuger i vaskerommet?

Utnytt varmen de ulike apparatene avgir til også å ha plass til tørkeskap eller tørkestativ på gulv, vegg eller i taket. Vi har installert og planlagt et hav av vaskerom, så spør oss om råd.

Tor Haugland
Tor Haugland Avdelingsleder Bolig og hytter
Vaskerommet, en ren fornøyelse

Vannsparende vakuumtoalett til hytta

Bryne Rør har agentur på Jets hyttetoalett, et komplett, smart og miljøvennlig sanitærsystem for hytter, også hytter som ikke har innlagt vann! Jets er enkelt å tilpasse, det er hygienisk og du trenger hverken innlagt vann, strøm eller tilgang til offentlig avløp. Toalettløsninger fra Jets kan også erstatte bio- og forbrenningstoaletter.

Jets kan tilpasses ditt behov med alt fra vakuumtoalett, vakuumpumper, løsninger for håndtering av avløp fra håndvask og dusj, oppsamlingstanker samt eget gråvannsrenseanlegg.

Tor Haugland
Tor Haugland Avdelingsleder Bolig og hytter
Vannsparende vakuumtoalett til hytta

Vannbåren varme, varmepumper og kjøling

Alle kan få vannbåren varme, og vi har kunnskapen og erfaringen som skal til for å kunne gi deg gode råd om installering og drift av både vannbåren gulvvarme og andre løsninger.

Vurderer du varmepumpe er boligtype, grunnforhold og varmebehov med på å avgjøre hva som er den riktige løsningen. Vi står for installasjon og vedlikehold av mange forskjellige typer varmepumper.

Vi leverer, installerer og tilbyr vedlikehold og service av kjøleanlegg til boliger. Kjøling har stor betydning for energibruken. Og vi er opptatt av å finne løsninger som både reduserer forbruket og skåner miljøet.

Erlend Svela Sandven
Erlend Svela Sandven Prosjektleder
Vannbåren varme, varmepumper og kjøling

Verdens kraftigste og mest stillegående sentralstøvsugere

Vi leverer og monterer sentralstøvsugere fra Cyclo Vac, verdens største produsent av sentralstøvsugere. Med Retraflex inntrekkbart slangesystem gjemmes også støvsugerslangen i veggen og trekkes ut etter behov.

Sentralstøvsugere suger kraftigere enn vanlige støvsugere og gjør dermed bedre rent. I tillegg slipper du å trekke rundt på en tung støvsuger. Den er svært stillegående siden motoren vanligvis plasseres i bod, garasje eller på loftet. Alt du hører er suset fra slangen. Sammenlignet med vanlige støvsugere gir også sentralstøvsugere bedre inneklima siden den ikke virvler opp og slipper ut støv i rommet, slik en vanlig støvsuger gjør. Cyclo Vac fører returluften ut av boligen og bidrar dermed til et renere og bedre inneklima.

Bryne Rør er sentralstøvsugerspesialist, så snakk med oss.

Ingvild Vetrhus Haugland
Ingvild Vetrhus Haugland Avdelingsleder service og salgsansvarlig
Verdens kraftigste og mest stillegående sentralstøvsugere
Om Bryne Rør
OM OSS

Bryne Rør er spesialist på alt som handler om rør

Fra totaltekniske pakker for proff- og prosjektmarkedet, til installasjon og service for private. Vi bistår også bedrifter og private med å redusere energibruken. Vi tar store oppdrag over hele landet, men det er på Jæren vi helst vil være.

Vi er totalleverandør med solid kompetanse og kapasitet i alle ledd. Vi sørger for at kunden alltid får hjelp og gode råd. Vi er opptatt av å gjøre kundene stolte.

Hvem er vi?