Nybygg,
rehabilitering,
service og drift

Bryne Rør er rørentreprenør i proff- og prosjektmarkedet, og er spesialist på alt som handler om rør. Vi har betydelig kompetanse på totaltekniske pakker inklusive anlegg for energi, varme-/kjøling, sprinkler, trykkluft, sentralstøvsuger og vakuumanlegg for spillvann.

Vårt geografiske kjerneområde er fra Egersund til Stavanger og Sirdal, men vi har også en rekke prosjekter over hele landet, fra Tromsø i nord til Oslo i øst, Bergen i vest og Kristiansand i sør.

Vi har delt våre tjenester for proffmarkedet i fem områder:

  1. Serviceavtaler næringsbygg
  2. Nybygg næring
  3. Rehabilitering næringsbygg
  4. Bolig- og hytteprosjekter
  5. Havbruk

Bolig og hytteprosjekter

Vi står for prosjektering av sanitæranlegg, levering og montering av baderomsløsninger, toaletter, servanter, blandebatterier, smartberedere, vannbåren varme, varmepumper og installasjon av oppvaskmaskin.

Vi har egne sanitæranleggsløsninger for hytter, også hytter uten innlagt strøm og vann.

Ingvild Vetrhus Haugland
Ingvild Vetrhus Haugland Avdelingsleder service og salgsansvarlig
Bolig og hytteprosjekter

Nybygg næring og anlegg

Fra offentlige bygg og boligblokker til industribygg og anlegg, kan vi påta oss alt fra den totale rørentreprisen med vannbåren varme, røropplegg, sprinkler, sanitæranlegg og alt som har med vannhåndtering å gjøre. Bryne Rør har bred kompetanse på alt fra sivilingeniører som står for prosjektering og systemutvikling, til interiørrådgiving, installasjon, service og vedlikehold. Innen større anleggsentrepriser hvor vi har totalansvar for de tekniske fagene, har vi solid erfaring fra anlegg over hele Norge.

Erlend Svela Sandven
Erlend Svela Sandven Prosjektleder
Nybygg næring og anlegg

Rehabilitering av næringsbygg og borettslag

Enten det handler om pålitelige og effektive rørsystemer, vannbåren varme eller utskifting av toaletter, dusjer og vasker, vil Bryne Rør kunne bistå med alt fra planlegging og utarbeidelse av løsninger, fjerning og sanering, til anskaffelse, levering og installering av alle produkter som inngår i prosjektet.

Marius Sviland Nordland
Marius Sviland Nordland Servicekoordinator
Rehabilitering av næringsbygg og borettslag

Hva, har du ikke serviceavtale? Da bør du inngå en i dag

Rør og VVS-utstyr trenger jevnlig ettersyn. Godt vedlikehold øker levetiden og reduserer risikoen for driftsavbrudd. På sprinkleranlegg er det påbudt med ettersyn minst en gang hvert halvår.

Før du tegner serviceavtale med oss, går vi gjennom alle aktuelle kontrollpunkter og oppgaver sammen med driftspersonalet. Deretter utarbeider vi en tilstandsrapport som danner grunnlag for veien videre både med tanke på vedlikeholdsoppgaver og eventuelle utbedringstiltak. Deretter blir vi blant annet enige om hvilke oppgaver dere ivaretar selv, og hvilke oppgaver dere ønsker at Bryne Rør skal ta hånd om.

En av de store gevinstene ved et formelt samarbeid med rørlegger om service og vedlikehold, er at du kan tillate deg å senke skuldrene når det gjelder konsekvenser ved eventuelle uhell. Har du serviceavtale med Bryne Rør, er det vårt ansvar om det skulle skje noe som følge av manglende eller dårlig utført vedlikehold.

Prisen på serviceavtalen varierer med størrelsen på bygget og anleggenes omfang og nivå. Vi tar uansett en grundig gjennomgang med deg slik at du selv kan se og velge nivå på avtalen. Når det er gjort, får du en fast årlig pris. Enkelt, trygt og forutsigbart.

Få ditt på det tørre allerede i dag.

Helge Nordbrønd
Helge Nordbrønd Avdelingsleder Næring
Hva, har du ikke serviceavtale? Da bør du inngå en i dag
ABONNER PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få nytt og nyttig om Bryne Rør, VVS, produkter og mye mer rett i innboksen

Totalansvar for VVS-installasjonene

VVS er forkortelse for varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk. Forkortelsen brukes som en samlebetegnelse for installasjon og drift av varmeløsninger, ventilasjon, inneklima, miljø- og sanitæranlegg i bygninger.

I nært samarbeid med spesialister innen ventilasjon og elektro, tar Bryne Rør totalansvar for de tekniske fagene ved større byggeprosjekter og anlegg. Dette sparer tid, forenkler kommunikasjonen, sikrer kvaliteten på leveransene, og reduserer kostnadene for utbygger.

Shazad Ali
Shazad Ali Prosjektleder
Totalansvar for VVS-installasjonene

Spesialist på sprinkleranlegg

Bryne Rør har spisskompetanse og solid erfaringinnenfor prosjektering, dimensjonering, montering og vedlikehold av sprinkleranlegg i næringsbygg og bolig. Foretakssertifisert FG-910:3. Blant annet har vi stått for sprinkleranlegget i det nye parkeringshuset på SUS, Biltema Forus og Obs Bygg Hove og Buøy.

Ruben Skovgaard Slethei
Ruben Skovgaard Slethei Daglig leder
Spesialist på sprinkleranlegg
Om Bryne Rør
OM OSS

Bryne Rør er spesialist på alt som handler om rør

Fra totaltekniske pakker for proff- og prosjektmarkedet, til installasjon og service for private. Vi bistår også bedrifter og private med å redusere energibruken. Vi tar store oppdrag over hele landet, men det er på Jæren vi helst vil være.

Vi er totalleverandør med solid kompetanse og kapasitet i alle ledd. Vi sørger for at kunden alltid får hjelp og gode råd. Vi er opptatt av å gjøre kundene stolte.

Hvem er vi?