REKRUTTERING

Jobb med oss

I Bryne Rør jobber du ikke hos oss, du jobber med oss. Du er en del av laget og hører naturlig med i det som skjer, både av faglig utvikling og sosiale aktiviteter.

Vi bryr oss – er slagordet vårt. Vi er ryddige, ærlige og ansvarlige. Vi ordner opp, rydder etter oss og oppfører oss hyggelig overfor kundene og hverandre. Vi gjør jobben grundig og unngår snarveier. Og vi er rause og inkluderende. Rett og slett skikkelige.

Føler du deg litt som oss og brenner for rørleggerfaget, vil vi oppfordre deg til å søke en av våre ledige stillinger. Er det ingen stillinger som passer deg akkurat nå, er vi likevel interessert i å høre fra deg.

Send en e-post merket «Åpen søknad» til ruben@bryneror.no der du forteller litt om deg selv, hva du kan og hvorfor du vil jobbe hos Bryne Rør. Husk å sende med CV’en.

Læreplass i Bryne Rør?
Lærlinger er en ressurs i hverdagen og viktige for framtida vår. Derfor prøver vi å ta inn to lærlinger hvert år. Er du på jakt etter læreplass, kontakt Tor Haugland som er ansvarlig for lærlingene på tor@bryneror.no.

Jordnær, skikkelig, kompetent og modig

Verdiene våre er bygget over mange år. De beskriver kulturen vår og er gode å styre etter, enten det handler om å rekruttere nye medarbeidere, eller styre et prosjekt når man er langt hjemmefra og må ta raske avgjørelser.


Jordnære

Vi er ekte og direkte. Ikke noe fiksfakseri. Vi kaller en spade en spade, og snakker slik at det er lett å forstå hva vi mener. Det forebygger misforståelser og viser at vi bryr oss om kundene.


Skikkelige

Vi er ryddige, ærlige og ansvarlige. Vi ordner opp, rydder etter oss og oppfører oss hyggelig overfor kundene og hverandre. Vi gjør jobben grundig og unngår snarveier. Og vi er rause og inkluderende. Vi bryr oss om hverandre.


Kompetente

Vi har solid fagkunnskap, er opptatt av faget og jobber for å finne de beste løsningene. Som spesialist følger vi godt med på utviklingen og er åpne for nye idéer. Vi spør når vi lurer på noe, og melder fra når vi ser eller opplever noe vi kan bli bedre av. Vi bryr oss om faget vårt og har kompetansen som gir kundene trygghet for at vi kan levere det vi lover.


Modige

Vi står på og liker utfordringer. Vi gir oss ikke før vi har en god løsning som både vi og kunden er fornøyde med, og vi går gjerne nye veier. Vi er gode ambassadører for Bryne Rør og for Jæren. Vi har solid erfaring og et godt omdømme i ryggen, og skal sørge for at vi utvikler og styrker Bryne Rør framover. Og kundene skal være stolte av jobben vi gjør for dem.


Jordnær, skikkelig, kompetent og modig
May Kristin Hadland
May Kristin Hadland HR-leder
Ruben Skovgaard Slethei
Ruben Skovgaard Slethei Daglig leder